Untitled Document

Hixhri Shemsi: 1400    Rûmî: 06 Maj 1438    Hızır: 14
18 SHEVVAL 1443

19
MAJ
2022
E Enjte

Dita 139. e vitit, Ditët e Mbetura : 226
Muaji 5., 31 Ditë, Java 20.
Zgjatja e Dites 2 minuta - Ora E Ezanit 1 minuta mbrapa.

∞ Të lavdërosh veten e bën njeriun qorr dhe shurdh. Nuk i sheh gabimet dhe mangësitë e veta, nuk i dëgjon fjalët e drejta dhe këshillat që i bëhen. Hadithi sherif