Untitled Document

Hixhri Shemsi: 1396    Rûmî: 08 Gusht 1434    Hızır: 108
10 DHIL HIXHE 1439

21
GUSHT
2018
E Martë

Dita 233. e vitit, Ditët e Mbetura : 132
Muaji 8., 31 Ditë, Java 34.
Shkurtimi I Ditës 2 minuta - Ora E Ezanit 1 minuta përpara.

Ata të cilët agjërojnë në ditën e Arfes, i falen mëkatet e dy viteve. Njëri, vitit të kaluar dhe tjetra mëkatet e vititi të ardhshëm. Hadithi sheri

SOT ESHTE DITA E PARE E KURBAN BAJRAMIT